W. de VRIJ AKOESTIEK B.V.

PLAFONDS • KOLOMRINGEN • BUIGBAAR HOEKLIJN • BETIMMERINGEN

DISCLAIMER

Algemeen

Er kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend aan, noch aanspraak gemaakt worden op de inhoud van deze website. Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite de grootst mogelijke zorgvuldigheid wordt betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie (na verloop van tijd) verouderd of niet (meer) correct is. W. de VRIJ AKOESTIEK B.V. is niet aansprakelijk voor de eventuele schade die zou kunnen voortvloeien uit het gebruik van gegevens uit de door W.de VRIJ AKOESTIEK B.V. gecreëerde site.

W. de VRIJ AKOESTIEK B.V. wijst hierbij alle aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van het gebruik van deze gegevens of gegevens waarnaar links op deze site(s) verwijst (verwijzen).

De gegevens op deze site kunnen zonder waarschuwing worden gewijzigd.

 

W. de VRIJ AKOESTIEK B.V. geeft geen garanties met betrekking tot de aard en de inhoud van de informatie van de site en is niet aansprakelijk voor de inhoud van deze informatie of voor de gevolgen van het gebruik daarvan. Iedere aansprakelijkheid voor eventuele schade ten gevolge van toegang tot en het gebruik van de site, wordt door W. de VRIJ AKOESTIEK B.V.  uitdrukkelijk afgewezen. Tevens wordt geen garantie geboden voor het foutloos en ononderbroken functioneren van de site. Verwijzingen of verbindingen naar andere sites of bronnen die niet eigendom zijn van W. de VRIJ AKOESTIEK B.V. zijn slechts opgenomen ter informatie van de gebruiker van de site. W. de VRIJ AKOESTIEK B.V. is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid van deze sites of bronnen. W. de VRIJ AKOESTIEK B.V.  aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, advertenties, producten of andere zaken op dergelijke sites of bronnen of beschikbaarheid. W. de VRIJ AKOESTIEK B.V. is niet aansprakelijk voor enige vorm van schade of verlies veroorzaakt door of in verband met het gebruik van of door het afgaan op de inhoud, goederen of diensten als aangeboden op dergelijke sites of bronnen.

 

© Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website (informatie, beelden, images), mag worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.

W. de VRIJ AKOESTIEK B.V.

IBAN NL 98 ING B 0664 264344

BIC INGBNL2A

K.v.K. nr. 27225038 te Zoetermeer

B.T.W. nr. NL8107.54.873.B01

FSC® CU-COC 828395-F

Spoorhaven 102

2651 AV Berkel en Rodenrijs

e-mail: afbouw@wdevrij.nl

www.wdevrij.nl

Telefoon (010) 511 78 44

W. de Vrij Akoestiek B.V. Copyright 2021