W. de VRIJ AKOESTIEK B.V.

PLAFONDS • KOLOMRINGEN • BUIGBAAR HOEKLIJN • BETIMMERINGEN

HOE WE DE REIS ZIJN BEGONNEN

W. de VRIJ AKOESTIEK B.V. is in mei 1951 door Willem de Vrij opgericht.

In de begin jaren richtte ons bedrijf zich voornamelijk op standbouw. Door het repeterende karakter en de systematische opbouw van de stands was de koppeling met de steeds efficiënter opererende reguliere bouw snel gemaakt. Op deze manier konden de perioden tussen de beursseizoenen gevuld worden. Zo werd ons bedrijf een van de eerste in Nederland die plafonds en wanden in een vooropgezet systeem ging verwerken.

 

Het constante prijsniveau, de hoge kwaliteit en het vertrouwen dat u
in ons bedrijf  heeft gesteld, geeft al jaren  een zeer stevige basis van waaruit wij in een “rumoerige” markt opereren.

 

Nu anno 2021 heeft ons bedrijf zich opgewerkte tot een van de oudste plafond/afbouwbedrijven van Nederland. Al 70 jaar staan vakkennis en vakmanschap garant voor kwaliteit en continuïteit.

 

WE LEGGEN DE LAT HOOG

Met ons zeer ervaren team streven wij dagelijks naar het hoogste niveau.
Dit doen we in alle onderdelen van het proces. Of het nu om een offerte gaat of om een project in uitvoering, de opdrachtgever en kwaliteit staan voorop.

 

Daarnaast kennen wij ook onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, we gaan bewust om met producten en mensen. Dat vertaald zich onder andere in hoge mate van betrokkenheid bij alle partijen welke deel uitmaken van het proces. Zo zijn al onze medewerkers voorzien van de juiste papieren en diploma’s.

 

Ons bedrijf is VCA en FSC® gecertificeerd, maken we deel uit van de erkenningsregeling stichting Afbouwkeur, zijn we Leerbedrijf en dealer van verschillende plafond producten. Hierdoor zijn we in staat om altijd een passende oplossing te bieden met betrouwbare en duurzame A-producten.

 

ONS TEAM

Ons kantoor- en montageteam bestaan uit een geselecteerde groep specialisten die door de jarenlange ervaring iedere uitdaging aan kan.

Als leerbedrijf dragen wij, in de praktijk, bij aan de opleiding van de volgende generaties specialisten.

Door goed naar de wensen van onze klanten te luisteren zijn we in staat om maatwerkoplossingen aan te dragen.

 

"Sterk in speciaal werk"

W. de VRIJ AKOESTIEK B.V.

IBAN NL 98 ING B 0664 264344

BIC INGBNL2A

K.v.K. nr. 27225038 te Zoetermeer

B.T.W. nr. NL8107.54.873.B01

FSC® CU-COC 828395-F

Spoorhaven 102

2651 AV Berkel en Rodenrijs

e-mail: afbouw@wdevrij.nl

www.wdevrij.nl

Telefoon (010) 511 78 44

W. de Vrij Akoestiek B.V. Copyright 2021